Tenis

Maria Şarapova a izbucnit din nou la adresa Anei Ivanovici: "Ştiu cu cîţi bani trebuie să fie amendată!"

Maria Șarapova, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 August 2014

Imediat după meciul cîştigat în faţa româncei Alexandra Dulgheru, Maria Şarapova a redeschis războiul început ieri cu Ana Ivanovici. Rusoaica a menţionat suma pe care Ivanovici ar trebui să o plătească dacă mai cheamă medicul cu intenţia de a trage de timp

Maria Şarapova şi Ana Ivanovici au declanşat un conflict de amploare, rusoaica fiind prima care a făcut aluzii la rivala sa.

"Cred că jucătorii şi jucătoarele ar trebui amendate pentru pauzele medicale. Ar trebui să plătească pentru fiecare time-out medical", a spus Şarapova, iar lumea tenisului a făcut imediat legătura cu Ana Ivanovici.

Acum două săptămîni, sîrboaica a cerut pauză medicală chiar la ultimul meci dintre cele două, în semifinalele de la Cincinnati. În debutul setului 3, Ana Ivanovici a cerut un time-out medical, iar Şarapova a fost extrem de surprinsă în acel moment.

Aseară, după meciul cu Dulgheru, la interviul imediat, Şarapova a mers un pas mai departe: "Da, cred că ar trebui să plătească. Ştiu şi cît. De fiecare dată cînd chemi medicul, ar trebui să dai 2.500 de dolari". :D

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.