Liga 1

FOTO Reacţie violentă a unui jucător dinamovist după eliminarea Stelei » Mesaj suburban pentru marii rivali!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 August 2014

Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor după ce a fost învinsă la penalty-uri de Ludogoreţ Razgrad. Eroul bulgarilor a fost chiar Cosmin Moţi care a intrat în poartă în locul portarului eliminat în ultimul minut al prelungirilor.

Fostul jucător dinamovist a deschis drumul spre calificare cu primul penalty executat magistral, iar apoi a apărat şi două lovituri de departajare ale steliştilor. Moţi i-a blocat pe Pîrvulescu şi pe Rîpă, ultimul fiind chiar penalty-ul decisiv.

Imediat după meci, Moţi a oferit prima reacţie şi a declarat succint: "Sînt sigur că pe lîngă bulgari, am făcut fericiţi şi foarte mulţi dinamovişti, foarte mulţi români".

Unul dintre ei a fost chiar juniorul dinamovist Andrei Tîrcoveanu care a fost luat de Flavius Stoican în lotul primei echipe alături de Patrick Petre. Tînărul jucător a şocat cu un mesaj pe pagina personală de facebook:

"Trebuie sarbatorit esecul spurcatilor, cu totii la Universitate! Multumim Cosmin Moti! Va urez un calduros M... sTEAUA !!!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.