Diverse

Mititelu iese pe contraatac » "Vă prezint actele care demonstrează că eu sînt patronul adevăratei Universitatea Craiova"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 August 2014

Chiar dacă echipa nu mai există, Universitatea Craiova continuă să se lupte pentru istoria clubului. Site-ul Ştiinţei a publicat azi acte prin care încearcă să înlăture orice suspiciune legată de continuitatea echipei. 

"Vă prezentăm un PROCES VERBAL încheiat de COLEGIUL SENATULUI INSTITUŢIEI UNIVERSITĂŢII DIN CRAIOVA din 16 septembrie 1994.

În cadrul acestei şedinţe rectorul MIRCEA IVĂNESCU supune aprobării colegiului solicitarea FC Uniuversitatea Craiova – asociaţie sportivă non profit, de a se asocia cu AGES SRL CRAIOVA – firmă patronată la acea vreme de George Constantin Păunescu, primul investitor din istoria Universităţii Craiova", anunţă site-ul clubului.

De asemenea, tot în aceeaşi şedinţă a fost aprobată şi componenţa consiliului de administraţie al clubului, care ar fi urmat să aibă în componenţă nume precum Rodion Cămătaru, care ar fi fost preşedinte, Ivan Nicolae, vicepreşedinte, Victor Piţurcă, antrenor.

Întreaga componenţă:
- CĂMĂTARU RODION – preşedinte;
- IVAN NICOLAE – vicepreşedinte;
- POPESCU TAMARA – contabil şef;
- ARNĂUTU EUGEN – reprezentant AGES SRL;
- DUMITRANA FLORIAN  - directorul BRCE;
- Profesor RINDERIU ION – reprezentant instituţia Universitatea din Craiova;
- PIŢURCĂ VICTOR - antrenor

"Acest document confirmă fără putinţă de tăgadă că Fotbal Club Universitatea Craiova a funcţionat în permanenţă sub tutela Universităţii din Craiova şi că instituţia Universitatea din Craiova a fost organismul care a iniţiat toate procedurile de reorganizare ale echipei de fotbal Universitatea Craiova începând cu anul 1990 şi până la data privatizării efective a acesteia respectiv anul 2002, atunci când prin Legea 69/2000 statul român a hotărât ca toate cluburile profesioniste de fotbal să fie transformate în societăţi comerciale exclusiv de drept privat.

Susţinerile bolnave ale lui Badea, Geolgău, Craioveanu, Olguţa Vasilescu prin care aberau despre cum ar fi rămas palmaresul atârnat prin cuierul Clubului Sportiv de Drept Public Universitatea Craiova – persoană juridică înfiinţată în anul 2006!!!! sunt înlăturate acum din mintea oricărei persoane care are un minim de cunoştinţe de patru clase", se mai precizează în comunicat.

VEZI AICI ÎNTREG COMUNICATUL ŞI ACTELE!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.