Campionate

Charismă şi sînge de golgeter » Ovidiu Ioaniţoaia a fost martor la încoronarea lui Cristiano Ronaldo

Ronaldo a sărutat, satisfăcut, trofeul!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristiano Ronaldo, 29 de ani, a fost desemnat aseară cel mai bun fotbalist din Europa de juriul de presă din care am făcut parte.

De data aceasta, pot spune că am nimerit-o! Aşa cum am intuit, portughezul Cristiano Ronaldo, cîştigător cu Real Madrid al Ligii Campionilor, al Supercupei Europei şi al Cupei Spaniei în ultimul sezon, a fost răsplătit cu titlul de cel mai bun jucător al Continentului.

Un semn că va cîştiga a fost şi simpla sa prezenţă la Monte Carlo: anul trecut, simţind că şansele sale sînt aproape nule, a preferat să joace cu echipa de club într-un turneu amical fără importanţă, "Teresa Herrera", organizat de Deportivo La Coruna.

Aseară, şeptarul madrilenilor a apărut. Şi nu oricum, ci întocmai unui june-prim, îmbrăcat ca la Hollywood! Din vestimentaţie n-au lipsit pantofii de lac şi papionul, iar toate privirile au fost captate de cele două diamante. Cîte unul în fiecare ureche!

Charisma sa a contat fără îndoială. Principalul adversar din acest an, olandezul Arjen Robben, a părut mai degrabă un contabil! În plus, nu trebuie neglijate calităţile lui de golgeter, Ronaldo fiind cel mai bun marcator al ultimului sezon din UEFA Champions League, 17 goluri. Un record pentru un singur an competiţional!

Totuşi, jurnaliştii prezenţi la eveniment au avut şi un regret. Că n-a venit însoţit de prietena sa, superba rusoaică Irina Şaik. Care, la ultima ei prezenţă, a înlemnit asistenţa prin eleganţă şi frumuseţe!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.