Liga Campionilor

Daniel Pancu rîde de Steaua: "Cum să facă doar zeci de mii de români fericiţi?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 august 2014

Căpitanul Rapidului, Daniel Pancu, se bucură de faptul că Steaua a fost eliminată din play-off-ul UEFA Champions League.

"Nu mai cunosc pe nimeni, sînt puţini jucători de alte naţionalităţi care să poată să facă lucrul acesta, să fie jucători de cîmp şi apoi să intre în poarta şi să facă practic miracole.

Pentru că acesta e un miracol, ceea ce a realizat el, şi merită toate felicitările şi cred că e un lucru care se întîmplă o dată în viaţă. Practic s-a dus primul să execute, le-a luat tot moralul steliştilor, care şi aşa erau obosiţi după prelungiri.

Gesturile au fost gesturi clar de portar, şi-a imaginat cum ar fi portarul, vede de o viaţă la antrenamente cum se pregătesc portarii, cum se aruncă şi e foarte simplu dacă eşti talentat.

Cum să facă fericiţi doar zeci de mii de români? A făcut milioane de români fericiţi, pentru că a facut şi dinamovişti, şi rapidişti şi absolut tot ce e anti-Steaua, nu?", a spus Daniel Pancu la DigiSport.

La finalul partidei, Cosmin Moţi a făcut o declaraţie surprinzătoare: "Sînt sigur că am făcut zeci de mii de români fericiţi după această calificare".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.