Europa League

Astra i-a năucit pe francezii de la Lyon: "O eliminare greu de digerat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 august 2014

Tehnicianul lui Olympique Lyon, Hubert Fournier, a declarat după eliminarea din Europa League, că este conştient că formaţia sa a pierdut caliifcarea în primul meci cu Astra, pierdut pe teren propriu, scor 1-2.

"Am venit aici cu intenţia de a ne califica. Am avut şansa de a marca în prima repriză. Am avut ocazii de a înscrie şi al doilea gol. Suntem conştienîi că am pierdut calificarea în meciul tur. Trebuie să ne revenim. Avem obiective ambiţioase, dar în acest moment, avînd în vedere accidentările din lot, nu avem capacitatea de a le realiza", a spus Fournier, conform olweb.fr.

Fotbalistul Jordan Ferri s-a declarat dezamăgit de eliminare şi a menţionat că pentru el şi colegii săi va fi greu de digerat faptul că nu mai participă în cupele europene. "Sîntem dezamăgiţi. Am dat totul în această seară. Ne-am creat multe ocazii. Am pierdut calificarea în meciul tur, în care nu ar fi trebuit să primim două goluri. Va fi greu de digerat faptul că nu participăm în cupele europene, dar nu avem timp să ne plîngem", a afirmat Ferri.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.