Europa League

VIDEO Cioc Cop » Petrolul, tocată mărunt de Duje Cop: 1-2 cu Dinamo Zagreb şi ratează calificarea

Tamuz (centru) n-a avut şanse între fundaşii croaţi

Articol de Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Duje Cop a recidivat aseară: autorul unei duble pe "Ilie Oană" a pus capăt aventurii europene a "lupilor". Reuşita lui Albin n-a mai contat, Antolici a închis meciul în prelungiri.

În cîteva limbi slave, "duje" înseamnă "foarte". Iar Duje Cop a fost, şi în începutul partidei de aseară, foarte nociv pentru Petrolul. Mai întîi a pătruns impetuos pe partea stîngă, însă centrarea s-a n-a fost fructificată în gol (6).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apoi, a răspuns tăios ocaziei uriaşe semnate de Toto Tamuz, bară şi minge plimbată pe linia porţii croate: singur cu Cobrea, nu l-a iertat pe goalkeeperul-debutant în cupele europene. 1-0, trei goluri ipotetice din partea alor noştri n-ar fi făcut decît să-mpingă meciul în prelungiri!

Final de "Moromeţii"
Totuşi, Petrolul s-a agăţat de şansa infimă avută la pauză: a egalat după o oră de joc prin Albin, care a primit de la Mutu şi a marcat cu ajutorul barei. La cealaltă poartă, golgeterul croat şi-a pierdut din inspiraţie: a fost "Bad Cop" cinci minute mai tîrziu, cînd a trecut razant pe lîngă o centrare.

În aceeaşi fază, Cobrea a respins excelent reluarea lui Brozovici! Problemele nu erau însă doar ocaziile gazdelor. Ci puţinele minute rămase. La fel ca-n sfîrşitul "Moromeţilor", timpul nu mai avea răbdare cu "lupii"!

Moarte lentă
Şi totul s-a sfîrşit amar, greoi, în careul prahovean. Soudani, "optimi" de finală la Mondialul brazilian cu Algeria, a fost şi el aproape de golul care ar fi răcit ultimul sfert de oră. A încheiat cu şut pe lîngă faza pe care scria "finish him", îndemnul letal din celebrul joc Mortal Kombat.

L-a dat Antolici, cu un gol de senzaţie în ultimul minut, şut plasat din afara careului. Petrolul iese din Europa cu regretul unor ocazii ratate în tur şi un gol încasat în ultimul minut al primei manşe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.