Liga 1

Steaua i-a uimit pe cei mai importanţi oameni din fotbalul mondial! Valeriu Argăseală dezvăluie: "Am vorbit cu Michel Platini"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 29 August 2014

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a anunţat obiectivul echipei pentru Europa League şi anunţă că Gâlcă va primi întăriri pentru ca echipa să poată face performanţă pe toate planurile. 

"Evident ne va urmări asta mult timp aşa cum am trăit cam aceleaşi sentimente şi după meciul cu Middlesborough, acolo, cel puţin, eram într-o fază superioară, ultima treaptă pe care trebuia să o urcăm, dar fotbalul îţi oferă şi faţa asta mai puţin plăcută

Aveam discuţii cu oamenii cu care m-am întîlnit ieri aici, inclusiv cu domnul Michel Platini care mi-a spus că nu se poate aşa ceva, n-a mai văzut.

Este dreptul celor de la Ludogoreţ să participe în Champions League, au dobîndit dreptul ăsta aşa cum l-au dobîndit, nu avem de ce să ne pară rău. Nouă ne pare bine că mergem mai departe în grupele Europa League şi rămînem cu regretul că a fost accesibilă această accedere în UEFA Champions League, dar am ratat-o.

Este o pierdere majoră care contează, evident, foarte mult, e o proporţie determinantă pentru viaţa unui club, încasarea banilor de la UEFA, evident că o să avem un traseu stabilit şi pentru Europa League şi pentru întărirea echipei pentru a accede mai departe în primăvară.

Am avut foarte multe prezenţe, sîntem obişnuiţi şi evident că dorim să ieşim în primăvara europeană", a spus Argaseala pentru Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.