Campionate

Ruşinea Angliei! Louis Van Gaal se dovedeşte un dezastru: Manchester United, egal cu Burnley!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 august 2014

Manchester United nu-şi revine! Fără victorie în primele două etape din Premier League şi fiind învinsă în Cupa Ligii cu 0-4, de Miltyon Keynes Dons, formaţie din Liga a 3-a, elevii lui Louis van Gaal n-au reuşit azi decît un rezultat de egalitate, 0-0, cu Burnley în deplasare.

Cu un Angel Di Maria la debut, jucînd 70 de minute, şi cu un Rooney deloc în formă, United n-a reuşit nici de această dată să obţină victoria pe care o caută de la venirea lui Van Gaal la cîrma echipei.

După primele 3 etape în Premier League, Manchester United are doar două puncte, după egalul cu Sunderland în runda precedentă, şi dezastrul din debutul campionatului, cînd a fost învinsă cu 1-2 de Swansea.

De partea cealaltă, Barnley a făcut primul ei punct din acest sezon şi ocupă locul 18, după doup înfrîngeri în primele etape ale campionatului cu Swansea, 1-0, şi cu Chelsea, 1-3.

Fanii au început să facă haz de necaz pe twitter. Arsenal a cîştigat două trofee (Cupa şi Supercupa Angliei) de cînd Manchester United a reuşit ultima victorie într-un meci oficial. :D

Gluma zilei vine tot de la acest meci: "Burnley a cheltuit 45 de milioane de lire sterline pe transferuri din 1882 şi pînă-n prezent. Manchester United a dat 60 de milioane de lire într-o săptămînă" (@TSBible).


Echipele de start:
Burnley: Heaton - Trippier, Shackell, Duff, Mee - Arfield, Marney, Jones, Taylor - Jutkiewicz, Ings
Rezerve: Barnes, Gilks, Long, Reid, Sordell, Wallace, Ward

Manchester United: De Gea - Jone, Evans, Blackett - Valencia, Mata, Fletcher, Di Maria, Young - Van Persie, Rooney
Rezerve: Amos, Anderson, Hernandez, James, Januzaj, Keane, Welbeck

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.