Campionate

După Cesc Fabregas şi Alexis Sanchez, încă un fotbalist al Barcelonei merge să joace în Premier League!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 august 2014

Barcelona profită de această perioadă de mercato pentru a-şi întări lotul, dar mai şi cedează jucători. Ultimul plecat de sub comanda lui Luis Enrique va juca un sezon în Anglia!

Alex Song nu a reuşit să-l convingă pe antrenorul catalanilor, astfel că Barcelona a hotărît să-l împrumute un an şi i-au găsit echipă în Premier League.

Spre surprinderea tuturor, echipa la care va evolua mijlocaşul camerunez nu este Arsenal, ci chiar rivala "tunarilor", West Ham. Deşi a mai fost dorit de Napoli sau Galatasaray, Alex Song, 26 de ani, a ales "ciocănarii" după o discuţie cu antrenorul lui West Ham, Sam Allardyce.

"Am avut o discuţie cu domnul Allardyce şi mi-a dat sfaturi bune, de-asta am ales să vin aici. Am şi spus că dacă voi pleca vreodată de la Barcelona, mă voi întoarce în Premier League. Sper să ne descurcăm mai bine decît am făcut-o sezonul trecut şi, de ce nu, să prindem şi cupele europene", a declarat mijlocaşul camerunez.

Tot în această vară, Cesc Fabregas şi Alexis Sanchez au părăsit Barcelona pentru a juca în Premier League.

Fabregas a plecat, după doar 3 ani în blaugrana, pentru a semna cu Chelsea. Englezii au plătit 30 de milioane de lire pentru mijlocaş.
Alexis a semnat cu Arsenal, după 3 ani la Barca, în schimbul a 35 de milioane de lire. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.