Box

VIDEO Un nou KO pentru noua minune a boxului românesc » Ronald Gavril, omul lui Floyd Mayweather a făcut un meci perfect în Las Vegas!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 31 August 2014

Ronald Gavrilă a cîştigat meciul din această noapte prin KO în repriza a şaptea cu americanul de origine cubaneză Thomas Falowo de 25 de ani, în gala de box "Desert Showdown", care a avut loc în Las Vegas!

Aflat în primul meci televizat în Statele Unite ale Americii, pugilistul din Bacău în vîrstă de 27 de ani a reuşit un nou meci perfect şi a reuşit să cîştige fără drept de apel în faţa cubanezului Falowo. Românul face parte din echipa celebrului boxer american Floyd Mayweather, pregătindu-se în sala acestuia de la Las Vegas.

Boxerul român a boxat în această dimineaţă în cel de-al şaselea meci la Las Vegas şi are opt victorii prin KO şi două la puncte. Prin această victorie, românul  tinde să ajungă challenger la titlul mondial – categoria supermijlocie!

"Nu mai am multe meciuri pînă cînd îl voi provoca pe campionul mondial, dar atunci cînd voi fi pregatit, voi face şi acest pas. Este visul meu să vin acasă şi să boxez pentru titlul mondial!", a declarat Ronald la Sport Total FM.

CITEŞTE ŞI: Ronald Gavril face senzaţie la Las Vegas, în echipa celebrului pugilist Floyd Mayweather!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.