Liga 1

Împrumutaţii nu prea au avut succes » Ce jucători au confirmat la Steaua după ce au fost aduşi sub formă de împrumut

Articol de Florin Dincă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În ultimul deceniu, nu mai puţin de 10 jucători au venit la Steaua sub formă de împrumut, dar de confirmat au făcut-o mai puţin de jumătate dintre ei.

Papp, Bourceanu şi eventual Rusescu nu sînt cazuri singulare în campania de transferuri a Stelei din ultimii ani. Au mai existat, începînd cu anul 2007, şi alţi fotbalişti la care gruparea din Ghencea a aplicat aceeaşi strategie: împrumut cu sau fără opţiune de cumpărare. Primul astfel de caz a fost Habib Habibou, în ianuarie 2008. De atunci, au urmat alţi 9, ultimul exemplu fiind în vara trecută, italianul Federico Piovaccari.

Dintre cele 10 cazuri, doar 3 au confirmat sută la sută. Ogăraru, portughezul Tiago, dar mai ales Piovaccari, atacantul adus de la Sampdoria avînd un rol extrem de important în calificarea Stelei în grupele Champions League, dar şi în cîştigarea titlului 25.

În rest, numai jucători care n-au lăsat nimic important în urma lor. Chiar şi Pepe Moreno, care în returul lui 2007-2008 a avut o prestaţie bună, şi-a anulat statul de "împrumut OK" la finalul celui de-al doilea "mandat", în care a fost dezastruos.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.