Liga 1

VIDEO Felipe Teixeira şi-a ieşit din minţi după ce a fost eliminat » A sărit la Sebastian Colţescu şi i-a aruncat tricoul arbitrului de rezervă: ”Joacă tu, mă!” :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 august 2014

Felipe Teixeira nu s-a mai putut stăpîni pe finalul meciului cu CFR Cluj, cînd a văzut al doilea "galben" pentru că a executat o lovitură liberă înainte de fluierul arbitrului.

Imediat după eliminare, mijlocaşul Petrolului a cerut balonul de la marginea terenului şi l-a degajat în tribună, după care s-a îndreptat ameninţător spre arbitrul Sebastian Colţescu. Colegii săi au sărit însă imediat şi au reuşit să-l scoată în afara terenului.

Acolo, portughezul a dat de arbitrul de rezervă şi a început să-l apostrofeze. Şi-a dat jos tricoul şi a început să ţipe la oficial: ”Ia-l, joacă tu, mă!”. Rezervele ploieştenilor au reacţionat imediat şi l-au dus la vestiare.

Teixeira va fi suspendat cel puţin o etapă pentru cartonaşul roşu primit, însă riscă să primească o sancţiune mai gravă. Va rata sigur meciul cu Pandurii şi ar putea să lipsească şi de la meciul cu Steaua, programat după deplasarea la Tg. Jiu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.