Campionate

VIDEO Carlo Ancelotti îşi acuză jucătorii de lipsă de caracter: "Trebuie să schimbăm ceva şi o vom face!"

foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 01 September 2014

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, acuză lipsa de concentrare a elevilor săi în repriza a doua şi tratarea cu superficialitate a meciului cu Real Sociedad, pierdut cu 2-4, deşi Bale şi compania conduceau cu 2-0 în minutul 11!


Ramos ('6), Bale ('11) au marcat rapid în deplasarea de pe "Anoeta", dar I. Martinez ('35), Zurutuza ('41, '65) şi C. Vela ('75) au întors rezultatul şi au administrat prima înfrîngere madrilenilor.

REZUMATUL VIDEO AL PARTIDEI!

La conferinţa de presă de după meci, Ancelotti a anunţat că va lua măsuri: "Îmi pare foarte rău pentru acest eşec, pentru că nu-mi place că echipa a jucat atît de prost. Trebuie să medităm asupra jocului şi să schimbăm rapid ceea ce nu merge.

Prima jumătate a fost bună, toată lumea a fost concentrată. Dar a doua repriză a fost foarte proastă. Trăiam cu impresia că meciul se terminase, am făcut multe greşeli, îmi pare foarte rău.

Poţi juca prost uneori, dar cînd ai 2-0 trebuie să arăţi caracter şi să nu le dai şanse adversarilor. Îmi asum responsabilitatea, trebuie să schimbăm ceva şi vom schimba.

Nu am nimerit sistemul defensiv adecvat, ne-am apărat rău. Cel mai mult ne-a lipsit echilibrul. Am folosit două linii de 4 şi doi atacanţi ca să evităm pasele între linii. Am jucat la fel cum o făceam înainte, cum am făcut-o în finala Cupei, cînd am jucat cu Di Maria şi Bale, plus Isco în bandă. Era un sistem cunoscut echipei, nu avem nici o scuză".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.