Liga 1

E oficial! Raul Rusescu a semnat cu Steaua!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 01 September 2014

Steaua l-a luat oficial pe Raul Rusescu în ultima zi de transferuri din Europa. Fostul fotbalist al Sevillei a venit împrumut la roş-albaştri.

În această dimineaţă, Rusescu şi Valeriu Argăseală au ajuns la un acord în ceea ce priveşte împrumutul atacantului român pentru următorul sezon. La sfîrşitul înţelegerii, Steaua va avea prima opţiune de cumpărare a jucătorului.

În vîrstă de 26 de ani, fotbalistul a plecat de la Steaua la Sevilla în schimbul a 2,2 milioane de euro în vara trecută, din postura de golgeter al Ligii 1. Clubul din Ghencea va suporta o parte din salariul jucătorului de 450.000 de euro pe an. Informaţia a fost confirmată şi de site-ul oficial al Stelei, dar şi de cel al Sevillei.

"FC Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord cu FC Sevilla pentru imprumutul lui Raul Rusescu, atacant care va evolua in Ghencea pana la finalul acestui sezon", se arată pe site-ul oficial al Stelei.

Cum se schimbă Steaua după ultimele transferuri:

Cum arăta echipa-tip a Stelei: Arlauskis - Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Breeveld, L. Sînmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - Keşeru

Cum ar putea arăta Steaua în Europa League: Arlauskis - Varela, Szukala, PAPP, Latovlevici - BOURCEANU, L. Sînmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - RUSESCU

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.