Liga 1

VIDEO Un nou "episod Şumudică" » Ionel Ganea şi-a pierdut răbdarea cînd a fost întrebat de obiectiv: "Depăşeşti orice limită!" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 01 September 2014

Ionel Ganea, tehnicianul Rapidului, şi-a lăudat jucătorii, în ciuda înfrîngerii cu Oţelul, 0-2, dar s-a enervat în momentul în care a fost întrebat de obiectivul său în Giuleşti.

"Vreau să felicit jucătorii Galaţiului, şi-au dorit mai mult victoria. Eu zic că am avut un joc foarte bun, dar nu am reuşit să marcăm, adversarul a făcut-o de două ori şi noi am pierdut. Ne-au surprins de două ori, o dată pe contraatac, o dată la o fază fixă. Ei marcînd şi noi nemarcînd, s-a făcut diferenţa", a spus Ionel Ganea la Look TV.

Antrenorul şi-a pierdut însă cumpătul cînd a fost întrebat de obiectivul său la Rapid, 17 puncte în primele 10 etape, care mai poate fi realizat doar dacă "vişiniii" cîştigă următoarele patru meciuri.

"Despre meci dacă mai vreţi să vorbim, vorbim, dacă nu, nu mai vorbim. Depăşeşti orice limită deja!", a fost reacţia lui Ganea, asemănătoare cu cea a lui Marius Şumudică din urmă cu o lună. Atunci, tehnicianul Chiajnei a izbucnit tot la microfonul Look TV, acuzînd-o pe jurnalista care îl intervieva că "eşti pe mînă cu Chirilă!". (Detalii)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.