Campionate

Radamel Falcao visa la Real Madrid, a fost transferat de Manchester United şi acum face declaraţii care-l vor scoate din minţi pe Florentino Perez

Foto: manutd.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 septembrie 2014

Radamel Falcao a fost transferat sub formă de împrumut de la AS Monaco la Manchester United în schimbul a 6 milioane de lire sterline.

Columbianul de 28 de ani a vorbit pentru prima dată de cînd a semnat cu "diavolii roşii" şi spune că nu-l deranjează faptul că nu va juca în nici o competiţie europeană intercluburi.

"E un vis să joc în Premier League, întotdeauna mi-am dorit să fiu aici pentru că e un campionat foarte bun, cu echipe bune. Manchester United e cea mai bună echipă din Anglia. Cel mai mare club din lume! Totul e perfect pentru mine. Avem jucători de top pe care îi admir.

Abia aştept să mă întîlnesc cu ei şi sunt sigur că vom avea un sezon minunat. Sper să le pot oferi suporterilor multă fericire, goluri şi titluri. Am aşteptat acest moment de foarte mulţi ani şi acum sînt jucătorul lui Manchester United. Am aşteptat pînă în ultimul moment, dar nu-mi pierdusem credinţa. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta. Sînt foarte fericit", a spus atacantul Radamel Falcao.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.