Liga 1

UPDATE Gazeta a avut dreptate » Perioada de recuperare a lui Alexandru Bourceanu va fi de durată!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 02 September 2014

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a vorbit despre accidentarea lui Alexandru Bourceanu, împrumutat de la Trabzonspor, care n-a mai evoluat de mai bine de trei luni din cauza unor probleme la genunchiul drept.
UPDATE 21:10

Steaua a anunţat astăzi verdictul în cazul accidentării lui Alex Bourceanu, confirmînd informaţia anunţată în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei. "Perioada estimată pentru reabilitarea sa din punct de vedere medical este de aproximativ o lună. Cu toate acestea, ţinînd cont de faptul că Alex nu a participat la o pregătire specifică înaintea începerii sezonului, revenirea sa pe teren ar putea fi amînată şi după perioada de recuperare medicală", se arată în comunicatul postat de clubul din Ghencea.

***

"Bourceanu a ieşit acum jumătate de oră din ultima investigaţie medicală. I s-a făcut RMN pentru a ne da seama ce afecţiune are. Sînt trei variante în acest moment. Prima, fără operaţie, ar fi o revenire rapidă, următoarele trepte de gravitate sînt cu operaţie.

Ori stă o lună, o lună şi jumătate, ori lipseşte 5 luni. Mai tîrziu vom afla exact despre ce vorbim. Nici noi n-am înţeles de ce turcii nu au reuşit să îi pună un diagnostic. Mi-a arătat nişte poze în care i se făceau mai multe injecţii în acelaşi timp", a spus Valeriu Argăseală la DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.