Liga 1

VIDEO Ratează derby-ul cu Steaua » Suspendari drastice pentru Petrolul şi Filipe Teixeira!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 03 September 2014

Comisia de Disciplină a anunţat astăzi sancţiunile aplicate Petrolului pentru incidentele provocate  de suporteri la meciul cu CFR Cluj, dar şi durata suspendărilor lui Geraldo Alves şi Filipe Teixeira.

Astfel, trei sectoare (601, 205 şi 206) de pe stadionul ”Ilie Oană” vor fi închise pentru două jocuri, în timp ce clubul va suporta o penalitate sportivă de 20.000 de euro. Petrolul nu va vinde bilete în acele zone ale stadionului pentru meciurile cu Steaua şi Gaz Metan.

În plus, Geraldo va fi suspendat o etapă, după ce a fost eliminat, iar Teixeira va sta TREI. Deşi a primit ”roşu” după două cartonaşe galbene, portughezul a primit o sancţiune mai dură pentru că în momentul eliminării a reacţionat violent la adresa ”centralului” Sebastian Colţescu şi a brigăzii sale, aruncîndu-i tricoul arbitrului de rezervă şi lovind cu piciorul masa observatorului.

Dacă Geraldo va lipsi doar la meciul cu Pandurii, urmînd să revină pe teren cu Steaua, Teixeira va rata şi derby-ul cu formaţia ”roş-albastră” şi partida cu Viitorul. Petrolul încă mai poate face apel la decizii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.