Campionate

VIDEO Ziua revanşei! Cu un Di Maria fabulos, Argentina a pus la respect Germania, 4-2!

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 04 September 2014

Naţionala Argentinei şi-a luat revanşa în faţa Germaniei, după ce în urmă cu două luni nemţii au cucerit Cupa Mondială chiar în faţa naţionalei la care Maradona a făcut istorie, 1-0.

Nemţii au fost învinşi cu 2-4 la Dusseldorf de o formaţie a Argentinei venită cu dorinţă de revanşă, iar omul meciului a fost Angel Di Maria, care a înscris un gol şi a dat trei assisturi. Lionel Messi n-a fost folosit de Tata Martino, la cererea insistentă a Barcelonei.

Vezi VIDEO cu golurile!

Pentru formaţia antrenată de Joachim Low au marcat Schurrle în minutul 52 şi Gotze cu 20 de minute înainte de final. De partea cealaltă, reuşitele Argentinei au fost trecute în dreptul lui Aguero la 20 de minute de la startul partidei, Lamela în minutul 40, Fernandez la 3 minute după pauză şi Di Maria în minutul 50.

Echipele folosite de cei doi antrenori:

Germania: Neuer (Weidenfeller 46') – Grosskreutz, Ginter, Howedes, Drum – Schurrle (Muller 57'), Kroos (Rudy 71'), Kramer, Draxler (Podolski 33') – Reus, Gomez (Gotze 57')
Antrenor: Joachim Low

Argentina: Romero (Andujar 80')- Zabaleta (Campagnaro 77'), F. Fernandez, Demichelis, Rojo – Perez (A. Fernandez 46'), Mascherano, Biglia – Lamela (Gago 68'), Aguero (Gaitan 83'), Di Maria (R. Alvarez 83')
Antrenor: Gerardo Martino.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.