Campionate

S-a aflat motivul pentru care a plecat Angel di Maria de la Real Madrid » Cererea argentinianului a fost refuzată de Perez: "Nu se putea, voia să fie peste Ronaldo!"

Articol de Ioana Mihalcea  —  vineri, 05 septembrie 2014

Preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a explicat de ce a acceptat să se despartă de un jucător important precum Di Maria.
"Un jucător care are contract valabil pleacă numai pentru că el vrea asta, Realul şi-a respectat mereu partea sa de înţelegere cînd vine vorba de jucători. Nu critic pretenţiile financiare ale acestora, dar nu le putem satisface întotdeauna. Lui Di Maria i-am făcut cea mai bună ofertă, cea maximă, dar nu a acceptat-o.

Nu se putea, nici un jucător nu ar fi încasat mai mult decît el, în afară de Cristiano Ronaldo, care e cel mai bun din lume. A fost decizia lui, n-am avut ce să fac. Dacă am fi acceptat aceste condiţii, s-ar fi produs un grav dezechilibru care ar fi pus în pericol stabilitatea financiară a clubului.

După ce Di Maria a refuzat oferta, l-am luat pe James Rodriguez, care a fost unul dintre cei mai buni la Mondial", a declarat Perez.

Interesant este că portughezul a fost unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Florentino Perez după plecarea lui Di Maria, Ronaldo făcînd presiuni în repetate rînduri ca argentinianul să fie păstrat în lotul Realului.

80 de milioane de euro
a plătit Manchester United pentru Di Maria




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.