Liga 1

CSU Craiova a luat un junior care a dat goluri lui Real Madrid şi Milan » Ultimele achiziţii ale clubului

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 05 septembrie 2014

CSU Craiova a transferat un puşti care a marcat împotriva juniorilor lui Real Madrid şi AC Milan.

Sergiu Jurj, 15 ani, a fost prezentat astăzi ca noul transfer al clubului de către site-ul oficial al clubului, csuc.ro. Jucătorul a declarat: "Mulţumesc antrenorului Neluţu Hotea şi tuturor celor de la Ardealul pentru ce au făcut pentru mine. Am făcut un pas mare în carieră. Universitatea Craiova este o echipă de tradiţie în fotbalul românesc, recunoscută pentru faptul că promovează tineri jucători. Îmi doresc ca în cel mai scurt timp să debutez în Liga 1".

Puştiul a mai fost dorit de AS Roma, Fiorentina, Verona, Verona şi Cremonese. Jurj este produs al Şcolii Ardealul, care i-a mai dat pe Chiricheş, Maxim, Alexandru Vlad şi Rădu.

Tot de la această şcoală, oltenii l-au mai achiziţionat pe fundaşul central Raul Hreniuc, 17 ani: "Am venit să fac performanţă în Bănie". Au mai semnat, azi, contracte cu gruparea din Craiova şi Robert Petre, şi Alin Roşu. Managerul general al centrului de juniori, Silviu Bogdan, a comentat: "Am semnat contracte de profesionişti cu patru juniori talentaţi. Prin astfel de transferuri, vom redeveni o forţă în fotbalul românesc, aşa cum îşi doresc suporterii".



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.