Tenis

VIDEO&FOTO Imagini cutremurătoare! O jucătoare s-a retras de la US Open şi a ieşit de pe teren în scaun cu rotile :O

+10 Foto
foto: Reuters

Articol de Iulian Pavel  —  sâmbătă, 06 septembrie 2014

În această seară a avut loc prima semifinală de la US Open între Caroline Wozniacki şi Shuai Peng. Daneza a cîştigat primul set şi era aproape de victorie cînd a avut loc un moment şocant.
Peng a avut probleme fizice la 4-3 pentru daneză şi a cerut o pauză medicală de 10 minute pentru a încerca să-şi revină din punct de vedere fizic. De altfel, s-a şi auzit la un microfon ce îi transmitea doctorului: "Nu vreau să renunţ, nu vreau să renunţ"

Din păcate, nu a putut continua nici după acea pauză. Chinezoaica a jucat doar cîteva puncte înainte să cadă din nou pe teren din cauza crampelor şi a căldurii.

Momentele ce au urmat au adus imagini cutremurătoare. Peng nu a mai putut să se ridice, a anunţat că se retrage şi a fost ajutată de mai mulţi oficiali să se aşeze într-un scaun cu rotile pentru a ieşi din arenă.

Nu este prima oară cînd Peng are astfel de probleme, asiatica suferind din cauza căldurii excesive şi în acest an la Australian Open.

După retragerea lui Peng, Caroline Wozniacki s-a calificat pentru a doua oară în finala de la US Open şi o va întîlni pe Serena Williams. Numărul 1 mondial a învins-o pe Makarova în semifinală, scor 6-1, 6-3.

Vezi VIDEO cu momentele incredibile din semifinala Wozniacki - Peng:


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.