Liga 1

VIDEO Rapidul în era Stanciu » După ce le-a transmis că i-ar călca în picioare, acum, Nae îi trimite pe fani să repare tribuna

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 septembrie 2014

Nicolae Stanciu şi-a intrat repede în rol şi s-a apucat de treabă. Noul preşedinte al Rapidului i-a încurajat pe fani să facă voluntariat pentru a consolida Peluza Nord a stadionului.

Jucător emblematic al Rapidului în anii '90, Nicolae Stanciu a revenit în Giuleşti în postura de preşedinte al clubului, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să discute cu suporterii. Principala nemulţumire a fanilor rapidişti a fost că Jandarmeria nu le permite să umple stadionul, din cauza problemelor de siguranţă de la tribuna a doua, însă noul preşedinte a venit cu soluţia: conducerea va oferi materialele, iar suporterii vor face voluntariat pentru a repara tribuna.

"Nu sînt multe de pus la punct. 75% e terminat, dar trebuie să facă şi Jandarmeria o vizită de lucru pentru a ne spune doleanţele lor, ca să putem evolua cu casa plină", a declarat Stanciu pentru Dolce Sport.

În urmă cu aproximativ 3 ani, Nae Stanciu făcea o declaraţie şocantă la adresa fanilor din Giuleşti: "Dacă m-aş duce pe stadion la Rapid, aş sări cu picioarele pe suporteri. Foarte multa lume evită să meargă pe stadion din cauza lor. Eu nu le sînt dator cu nimic, n-au facut nimic pentru mine, clubul n-a investit, de aceea nici n-a luat bani pe mine cînd am plecat". Vezi aici VIDEO cu reacţia de atunci a lui Stanciu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.