Nationala

Victor Piţurcă a vorbit în faţa grecilor: "Avem două avantaje" » GALERIE FOTO Imagini de la antrenamentul de azi

+10 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Cristi Preda (foto), Răzvan Luţac  —  sâmbătă, 06 septembrie 2014

Jucătorii naţionalei au efectuat azi dimineaţă antrenamentul pe stadionul Karaiskakis din Pireu, unde vor evolua cu Grecia mîine seară, ora 21:45, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.ro.

Selecţionerul Victor Piţurcă a vorbit după şedinţa tehnică despre meciul de mîine într-o conferinţă de presă.

"Nu sînt hotărît încă asupra primului 11. Sîntem cele mai valoroase echipe din grupă. Grecii au demonstrat deja, jucînd la mondial. Noi trebuie să mai demonstrăm. Avem avantajul că fotbaliştii noştri au jocuri în picioare, grecii nu prea.

Deşi Ranieri e un antrenor cu experienţă, ar trebui să avem un mic avantaj pentru că abia a venit şi o să-i ia timp să reorganizeze echipa. Ar trebui să fim înfometaţi de calificare. Trebuie să ne ridicăm la alt nivel faţă de baraj", a declarat Piţurcă.

La aceeaşi conferinţă a participat şi noul căpitan al naţionalei, Ciprian Marica.

"Sperăm să fie un avantaj că vor juca fără publicul lor. Publicul îi îndemna mai mult, îi împingea în atac. Sper să fructificăm acest avantaj. Am înţeles că linia de fundaşi rămîne aceeaşi ca şi în meciurile de baraj. Îi cunoaştem, le ştim punctele slabe. Sper să ne creăm mai multe şanse de a marca, să beneficiem de mai multe spaţii", a declarat Ciprian Marica.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.