Campionate

Luke Shaw, "vinovat" pentru retragerea lui Frank Lampard: "Atunci mi-am dat seama că trebuie să renunţ" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 septembrie 2014

Într-un interviu acordat pentru The Sun, Frank Lampard (36 de ani) a povestit cum a luat decizia de a se retrage din echipa naţională a Angliei. 

Fără a avea intenţia, jucătorul lui Manchester City l-a pus într-o lumină proastă pe Luke Shaw, tînărul fundaş al celor de la Manchester United, pentru care au fost plătite 41 de milioane de euro.

"Cînd jucătorul lui Manchester United, Luke Shaw, mi-a spus că nu a auzit de Tony Adams, mi-am dat seama că a venit timpul să mă retrag", a spus Frank Lampard. 

Frank Lampard a debutat pe 10 octombrie 1999 pentru Anglia într-un amical cîştigat în faţa Belgiei, scor 2-1. În cei 15 ani a strîns 106 partide şi a marcat 29 de goluri.

Toni Adams (47 de ani) este unul dintre cei mai importanţi fundaşi din istoria Premier League. De asemenea, este legenda celor de la Arsenal, formaţie pentru care a jucat întreaga carieră. A strîns 672 de meciuri pentru "tunari" şi a marcat 47 de goluri în toate competiţiile.

Pentru naţionala Angliei a jucat 66 de parte şi a marcat 5 goluri. În 2002 s-a retras din activitate. A cîştigat de 4 ori titlul în Anglia, plus alte cîteva Cupe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.