Campionate

Rakitici dă din casa Barcelonei » Ce a spus despre suspendatul Luis Suarez: "Ne-a povestit despre episoadele în care a muşcat"

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 07 September 2014

Ivan Rakitici a ajuns în această vară la Barcelona şi încearcă să devină un jucător important pentru catalani aşa cum era pentru Sevilla, în ultimul sezon pentru andaluzi, avînd 15 goluri şi 17 pase decisive.

Croatul a dialogat zilele trecute cu jurnaliştii şi, întrebat despre situaţia colegului său, Luis Suarez, a mărturisit: "Este un băiat foarte calm, politicos şi tăcut. Este un tip puternic, ne-a spus că dacă a avut episoade în care a muşcat, acestea au rămas în trecut şi nu se vor mai repeta la Barcelona".

Uruguayanul încă îşi ispăşeşte pedeapsa de 4 luni după ce l-a muşcat pe italianul Giorgio Chiellini, dar acest amănunt nu i-a împiedicat pe catalani să achite lui Liverpool 88 de milioane de euro pentru a-l achiziţiona.

"Zlatan să încerce să se pună cu noi!"

În ceea ce-l priveşte, Rakitici a comentat: "Am venit să joc fotbal, să muncesc din greu, să dau tot ce am mai bun şi este o onoare pentru mine să împart vestiarul cu nişte fotbalişti fantastici.

În fiecare zi am zîmbetul pe buze, mulţumit că fac parte dintr-o echipă precum Barcelona". Croatul a vorbit şi despre grupa din Champions League, unde trupa blau-grana va întîlni pe PSG, Ajax şi Apoel:

"De-abia aştept să-l întîlnesc pe Zlatan Ibrahimovici. Cred că este cel mai bun atacant din lume, dar acest lucru ne motivează contra lui. Să încerce, şi el, şi PSG, să se pună cu noi!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.