Nationala

Ce spun Alexandru Chipciu, Dragoş Grigore şi Alex Maxim despre Victor Piţurcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 septembrie 2014

Dragoş Grigore, Alexandru Chipciu şi Alexandru Maxim au vorbit şi ei la finalul meciului cu Grecia, cîştigat de România, scor 1-0. Vezi reacţiile celor trei mai jos. 

"E un cadou frumos. Ne aşteptam să pună presiune, au avut un om în plus mult timp. Dar totul e bine cînd se termină cu bine. Sperăm la un loc care să ne ducă la Euro 2016. A trecut abia un meci, mai sînt multe puncte puse în joc. Încă nu putem vorbi despre o calificare la locul 1 sau 2.

Toţi avem şanse. Ne dorim din suflet să cîştigăm toate meciurile. Mă bucur că domnul Piţurcă îmi dă încredere şi mă bucur că nu l-am dezamăgit. Îmi doresc din suflet să rămînă, pentru că am plecat la drum împreună. Trebuie să rămînă alături de noi", a spus Dragoş Grigore.

"Mă aşteptam să scoatem un rezultat bun. Ştiam că grecii nu au meciuri în picioare, plus că nu au avut suporteri. Am avut meciul la discreţie. N-a fost nici o presiune pentru mine că am purtat numărul 10, am luat totul ca pe o răsplată. Am luat o opţiune serioasă, dar m-am uitat la celelalte rezultate şi cred că ne vor aştepta nişte meciuri foarte grele. Vrem toate cele 6 puncte din meciurile viitoare", a spus Alex Maxim.

"E bine că am cîştigat la favorita grupei. Azi am meritat victoria. Mă aşteptam la victorie. Chiar dacă erau favoriţi, e clar că şi noi avem şanse la cîştigarea grupei. Am fost mai determinaţi. S-a văzut că ei nu erau în ritm. Am văzut prin presă nişte speculaţii că ar pleca domnul Piţurcă. Nu cred că va pleca. A fost urît fără spectatori", a spus Alex Chipciu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.