Nationala

Ultimele detalii despre posibila plecare a lui Victor Piţurcă » Răzvan Burleanu exultă: "M-aş bucura!" :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 septembrie 2014

Răzvan Burleanu nu ar spune nu unei plecări a lui Victor Piţurcă la Al Ittihad, formaţie care ar fi nevoită să plătească o clauză uriaşă de reziliere. 
Şeful FRF chiar s-ar bucura dacă ar pleca selecţionerul, pentru că astfel în conturile federaţiei ar intra o sumă importantă de bani!

"E o clauză confidenţială, la fel ca şi contractul. Iar federaţia nu se poate decît bucura dacă va avea de încasat o asemenea sumă.

Din punctul meu de vedere este decizia lui Victor Piţurcă în momentul de faţă. După cum se ştie, avem un contract, iar contractele sînt făcute ca să fie respectate şi de o parte şi de alta.

În niciun caz nu am încercat să îl conving să plece. Poţi să convingi pe cineva când vrei să rămînă. Chiar asta a fost şi o discuţie pe care am avut-o în perioada aceasta cu Piţurcă, în urma căreia a reieşit că nu vrea să plece.

Nu am informaţii noi. Nu a mai existat nici o discuţie cu Victor Piţurcă după meci.  Din contră, cred că şi Victor Piţurcă îşi doreşte în momentul de faţă să rămînă alături de echipa naţională, mai ales după această victorie foarte importantă", a spus şeful FRF la revenirea în ţară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.