Liga 1

Record de accidentări în Ghencea » Costel Gâlcă are probleme mari de lot pentru primul meci oficial după pauză

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 09 September 2014

Deşi sezonul a început de doar două luni, lotul Stelei a fost lovit de accidentări pe bandă rulantă.Nu mai puţin de 8 jucători, adică o treime dintre cei pe care Gâlcă i-a folosit în primele 14 meciuri oficiale, au absentat pînă acum din cauza problemelor medicale.

Aceştia sînt Arlauskis, Varela, Lemnaru, Tănase, Sînmărtean, Latovlevici, Adi Popa şi Gardoş, aproape toţi dintre ei cu leziuni musculare.

Pe parcursul sezonului trecut, Steaua nu a avut atîţia accidentaţi, însă în această vară din Ghencea au plecat atît preparatorul fizic, cît şi medicul echipei. Acum posturile lor sînt ocupate de spaniolul Julian Jimenez şi Flavian Arămitu, cel din urmă fără experienţă la acest nivel.

Steaua are probleme foarte mari de lot şi pentru primul meci oficial după pauza de două săptămîni. Gazeta Sporturilor de astăzi a anunţat în exclusivitate că nu mai puţin de 5 titulari nu vor juca împotriva lui Gaz Metan. Pe platforma Gazeta Digitală puteţi găsi toate problemele cu care se confruntă Costel Gâlcă, dar şi echipa probabilă împotriva medieşenilor!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.