Nationala

"Dacă pleacă, Victor Piţurcă nu va plăti nici un ban Federaţiei!" » Cine face acest anunţ

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 septembrie 2014

Plecarea lui Victor Piţurcă de la cîrma naţionalei României scoate în faţă un amănunt interesant şi anume că selecţionerul va pleca la arabi fără să plătească vreun ban Federaţiei.

Dumitru Dragomir crede că Piţurcă nu va achita nici un ban Federaţiei dacă va pleca la Al Ittihad şi spune că nici un viitor selecţioner nu va mai avea un contract asemănător cu cel pe care l-a avut actualul tehnician de pe banca "tricolorilor".

"Piţurcă nu o să dea nici un ban Federaţiei pentru a pleca la arabi. Şi chiar dacă va trebui să dea vreun ban, vor plăti arabii, nu el. Nu se va mai face niciodată un contract ca al lui Piţurcă pentru că s-au schimbat juriştii, s-au schimbat mai multe lucruri la Federaţie", a spus Dumitru Dragomir la Look tv.

Piţurcă ar trebui să achite drept despăgubire Federaţiei Române de Fotbal, în cazul rezilierii unilaterale a contractului său de muncă, suma de 1,425 milioane de euro, conform Mediafax.

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal ştie care va fi cauza pentru care Piţurcă va refuza să antreneze în Arabia Saudită.

"Cred că Piţurcă nu va pleca pentru că nu-i convine căldura şi lui nu-i place nici aerul condiţionat. Cred că nici arabii nu sînt dispuşi să dea o sumă mare de bani. Dacă totuşi va pleca, selecţioner îl văd pe Iordănescu alături de fiul său", a adăugat Dragomir.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.