Liga Campionilor

S-a dat lovit cu Ludogoreţ? :O Schimbarea a costat-o pe Steaua calificarea în grupele UCL! Medicul a rămas mască: "N-avea nimic"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Costel Gâlcă şi Flavius Avrămitu, medicul Stelei, au dat ieri cărţile pe faţă, în cadrul unei conferinţe de presă, în legătură cu schimbarea inexplicabilă de la returul cu Ludogoreţ.

Meciul din Bulgaria a fost un coşmar pentru Steaua încă din primul minut, cînd accidentarea căpitanului Tănase a recidivat, iar Gâlcă a fost nevoit să îşi irosească una din cele trei schimbări. Apoi, a venit minutul 67, cînd fanii campioanei României n-au înţeles ce se întîmplă. Chiar dacă nu făcuse un meci prea reuşit, nimeni nu se aştepta ca Iasmin Latovlevici să fie înlocuit cu Paul Pîrvulescu.

Ieri, oficialii Stelei au lămurit misterul în privinţa schimbării lui Lato. "S-a plîns că e accidentat, l-am schimbat. După acel joc i-am făcut mai multe teste, inclusiv un RMN, şi nu s-a observat absolut nimic, nici o accidentare", a declarat Gâlcă, lăsînd de înţeles că fundaşul stînga a solicitat schimbarea fără să fi avut un motiv întemeiat.

A avut calificarea în gheată
Modificarea a costat-o însă scump pe Steaua! "Roş-albaştrii" au primit gol la ultima fază a meciului, iar echipa calificată în grupele Ligii s-a decis la penalty-uri. La scorul de 1-1, Arlauskis a reuşit să respingă mingea trimisă de Wanderson, iar Pîrvulescu putea să îi ofere echipei lui Gâlcă avantajul decisiv. A bătut prost, iar echilibrul s-a menţinut pînă la a şaptea serie, cînd Rîpă a ratat, iar Steaua a fost eliminată. Latovlevici e unul dintre cei mai buni executanţi de penalty-uri din lotul campioanei, iar şansele ca el să îl fi învins pe Moţi erau foarte mari.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.