Liga 1

Laurenţiu Reghecampf îi atenţionează pe stelişti: "Gigi greşeşte dacă face asta" » Ce spune despre Mihai Stoica şi Costel Gâlcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 10 September 2014

Fostul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a comentat declaraţiile antrenorului roş-albaştrilor şi a vorbit şi despre situaţia actuală de la echipa pe care a condus-o timp de doi ani. 

...despre controversele legate de fostul medic al Stelei: "“Înainte să plece, chiar Radu Paligora a vrut să ajute clubul şi să aducă un doctor la echipă, dar nu ştiu ce s-a întîmplat. Dar aceste lucruri trebuiau clarificate de atunci, nu la cîteva luni mai târziu. Nu cred totuşi că Costel Gâlcă a spus însă acest lucru, mai degrabă a vrut să se refere la altceva.

Toate dosarele despre jucători pe care le-a avut Radu Paligora la Steaua au rămas la club, nu avea ce să facă mai departe cu ele. Dar aceste lucruri se pot clarifica, nu ne aflăm la capătul lumii! Există telefoane, există mail, se pot rezolva.
Toţi cei care am lucrat la Steaua sîntem aproape de club, de echipă şi îi vrem binele" ("Am cerut medicului Paligora un raport despre fiecare jucător în parte, nu mi-a dat", a spus Gâlcă.)

...despre înlocuirea lui MM: "Dacă Gigi Becali vrea să aducă pe cineva în locul lui MM, greşeşte. MM e de neînlocuit, nu mulţi manageri pot face ceea ce făcea el. Eu mi-am apărat singur echipa cînd MM nu a mai fost lîngă noi. Oricum, cineva trebuie să vorbească pentru club".

...despre Costel Gâlcă: "Eu îl susţin pe Costel Gâlcă, îmi place de el ca om. Am vorbit cu el de două ori. Steaua deocamdată e în grupele Europa League, nu a a reuşit să meargă în Ligă, este într-adevăr o problemă, dar viaţa merge înainte", a spus Reghe la Digisport.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.