Nationala

Un internaţional al Stelei a fost făcut praf după ultima apariţie în teren: "Nu înţelege nimic! Unii jucători trebuie excluşi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 septembrie 2014

Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, a fost extrem de dezamăgit de evoluţia naţionalei U21 a României după umilinţa cu Germania, scor 0-8, iar unul dintre jucătorii vizaţi este Gabriel Iancu. 

“Tragedie! Au fost greşeli impardonabile. Au jucat cei mai buni tineri jucători din România. Dar să nu uităm că şi Brazilia a luat opt goluri de la Germania. Dar nu ai voie niciodată să pierzi de o asemenea manieră. Apărarea a fost jalnică.

Nu a mers nimic! Nu am văzut nici un jucător care să aibe o perspectivă. Probabil Moldovan a încercat să schimbe ceva. Aceşti jucători trebuie să devină mai responsabili. Trebuie să schimbăm şi cîţiva jucători. E greu ca Iancu să se mai maturizeze.

Trebuie vorbit cu el, sfătuit. Are calităţi, dar nu înţelege nimic. Gigi l-a amendat, Reghe la fel, Stelea l-a dat afară. Dacă vom continua pe aceeaşi linie la juniori va fi dezastru.

Jucătorii actuali nu au valoare internaţională. Trebuie să excludem jucătorii care nu au înţeles ce au de făcut. Nu mai trebuie să-i ţinem în braţe”, a spus Ioan Andone la LookTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.