Investigatie

Reacţia lui Liviu Ciobotariu după un nou termen în dosarul în care Ioan Becali şi Cristi Borcea sînt anchetaţi pentru spălare de bani: "Giovanni s-a ocupat de tot!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 septembrie 2014

Fostul fotbalist Liviu Ciobotariu a vorbit despre controversele iscate de transferul său de la Dinamo la Standard Liege, în 1999, aflat sub lupa justiţiei belgiene.
Tribunalul din Liege cercetează de mai multă vreme mutarea românului în la echipa din Liege, orchestrată la acea vreme de impresarul său, Ioan Becali, conducătorul lui Dinamo, Cristi Borcea, şi cel al lui Standard, Lucien D'Onofrio. Ieri a avut loc un nou termen în acest caz, analizîndu-se noi probe şi informaţii despre transferul lui Ciobotariu, dar şi al altor jucători din Europa.

"Am citit în presă că numele meu este implicat în acest dosar. Numele meu apare acolo din cauza transferului, nu ştiu detalii pentru că la acel moment impresarul meu era Ioan Becali, el s-a ocupat de ceea ce înseamnă transferul.

Nu am primit nici o citaţie în acest caz, am mai fost chemat la DNA cînd au venit procurorii din Belgia în calitate de martor, am declarat ce s-a întîmplat cu transferul meu. Sumele de transfer, ce s-a realizat, a fost doar prin impresarul meu. Salariul a fost negociat de el, el s-a ocupat de tot.

Nu am nici o idee despre suma pentru care s-a făcut transferul, eu voiam să merg să joc în străinătate. Nu am nici o emoţie în legătură cu asta. La acel moment eram bucuros pentru că era prima mea ieşire, nu m-a interesat ce s-a discutat între Dinamo şi Standard", a declarat Ciobotariu la Digi24.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.