Liga 1

Vizat de declaraţiile tari ale lui Costel Gâlcă, Valeriu Argăseală dă replica: "Am fost surprins! După conferinţă m-a sunat de patru ori"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 septembrie 2014

Valeriu Argăseală a "tradus" declaraţiile oferite ieri de Costel Gâlcă şi spune că nu s-a simţit vizat de ce a zis antrenorul Stelei.

Preşedintele Stelei spune că lista celor trei jucători ceruţi de Gâlcă n-a mai existat atunci cînd antrenorul Stelei a fost informat că Bourceanu, Rusescu şi Papp vor veni în Ghencea. De asemenea, oficialul nu vede nici necesitatea unui manager aşa cum era Mihai Stoica.

"Dacă e ceva de lămurit la Steaua, iese în presă Helmuth Duckadam. Cînd nu poate el, ies eu. Nu m-am simţit vizat de declaraţiile lui Gâlcă! Ştiu cum gîndeşte. Probabil are mai puţină abilitate atunci cînd transmite ceva şi e greşit înţeles. Am o relaţie bună cu el. După conferinţă m-a sunat de patru ori să-mi explice care a fost situaţia. Am fost surprins, eram la Comisie cînd am fost informat de declaraţiile lui de la conferinţă, i-am zis asta.

S-a înţeles greşit şi cînd a zis despre lista celor trei jucători pe care i-a cerut, iar voi aţi înţeles că l-a obţinut doar pe Breeveld. El a spus de fapt altceva. Cînd a fost informat că îi vom lua pe Papp, Bourceanu şi Rusescu a spus că nici prin cap nu-i putea trece că putem să-i luăm şi era foarte bucuros", a spus Argăseală la televiziunea sportro.

Declaraţiile date ieri de Costel Gâlcă:

...despre necesitatea unui manager: "Au apărut multe neadevăruri în presă. Mi-ar fi plăcut să fie o persoană care să iasă în faţă şi să vorbească cu presa. Mihai Stoica era perfect. Eu sper să iasă cineva mai des şi să vorbească. Nu cred că în alte campionate există vreun antrenor care să iasă şi să vorbească cu presa. Au apărut prea multe ştiri care nu sînt adevărate"

...despre lista celor trei jucători ceruţi de Gâlcă: Dintre cei trei jucători puşi de mine pe listă în vară, doar Breeveld mi s-a adus. Încercăm să facem faţă cu ce avem. Sper să ieşim din grupele Europa League şi să cîştigăm campionatul"



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.