Tenis

FOTO România - Suedia 1-1 » Marius Copil ne-a readus în meci, după înfrîngerea ruşinoasă a lui Adrian Ungur

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 12 September 2014

Început incredibil de slab pentru România la barajul pentru menţinerea în Grupa I a Zonei Euro-Africane din Cupa Davis. Adrian Ungur a fost învins în primul meci de Christian Lindell, scor 5-7, 6-7 (2), 4-6

.
”Sînt convins că Adi va aduce primul punct. Mie îmi convine rezultatul tragerilor la sorţi. Întotdeauna e bine ca jucătorul tău numărul 1 să joace primul”, spunea Andrei Pavel la tragerea la sorţi de joi. Căpitanul-nejucător a avut parte însă de o surpriză neplăcută. Mare favorit înainte de startul partidei, Adrian Ungur a jucat lamentabil în faţa lui Lindell, 22 de ani, tenisman care ocupă locul 256 în ierarhia ATP.

După ce a pierdut primul set, Ungur a avut break avans de fiecare dată în următoarele două acte, însă a fost egalat pe final. Setul doi l-a pierdut la tie-break, 2-7, în timp ce în partea a treia a condus cu 3-0 şi a cedat în cele din urmă cu 4-6.

Marius Copil a adus primul punct României, impunîndu-se categoric în faţa lui Elias Ymer, numărul 242 ATP, cu scorul de 6-2, 6-3, 6-2. Mîine, de la ora 13:00, pe TVR 2, va avea loc partida de dublu dintre Florin Mergea/Horia Tecău şi Isak Arvidsson/Johan Brunstrom.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.