Nationala

Vasile Miriuţă ajută Ungaria! » Antrenorul de la CFR va transmite informaţii despre România

Miriuţă s-a născut la Baia Mare şi a debutat în Liga 1 la Dinamo, în 1991, dar în "naţională" a jucat doar pentru Ungaria

Articol de Denisa Mărginean  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul CFR-ului a dezvăluit ieri că e prieten foarte bun cu selecţionerul Attila Pinter, pe care îl va sprijini cu informaţii despre "naţionala" noastră înaintea disputei din 11 octombrie.

România - Ungaria e meciul finalului de an în România. Se va juca în etapa a doua a grupei preliminare pentru Euro 2016 şi va avea loc pe Arena Naţională. "Naţionala" maghiară a primit ieri o veste bună. Are chiar în fotbalul românesc o persoană care îi va da informaţii selecţionerului Attila Pinter.

Vasile Miriuţă a fost întrebat ieri cum ar proceda dacă antrenorul Ungariei l-ar căuta să-i ceară date despre reprezentativa noastră. Răspunsul? "Eu chiar mă aştept să fiu căutat de Pinter! Sînt foarte bun prieten cu el şi e foarte probabi să mă caute. Dacă îl voi ajuta? Da, voi discuta cu el şi de orice informaţii va avea nevoie de la mine, i le voi da. De ce să nu-i dau?!", a replicat tehnicianul CFR-ului.

Miriuţă l-a înţepat apoi pe Piţurcă: "Îl voi ajuta pe selecţionerul Ungariei chiar dacă Deac al meu va fi convocat, dar staţi liniştiţi că nu va fi Deac convocat".

Antrenorul de 45 de ani n-a văzut partida Grecia - România 0-1. "Eram în drum spre Germania, aveam o treabă importantă şi n-am avut cum să urmăresc meciul".

9 meciuri a jucat Miriuţă pentru Ungaria, între 2000 şi 2003. Nu mai puţin de 8 ani a evoluat în prima ligă din Ungaria, la Gyor, Videoton, Ferencvaros, Ujpest şi Honved

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.