Liga 1

Cristi Tănase speră să intre cu Astra » Mai primeşte banderola de căpitan?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristi Tănase continuă să fie indisponibil. Mijlocaşul Stelei a evoluat ultima oară pe 10 august, în deplasarea de la CFR Cluj, cînd golul său le-a adus bucureştenilor toate cele trei puncte.

Înainte de meciul tur cu Ludogoreţ, Dodel a suferit o accidentare la muşchii inghinali, a încercat să revină la returul din Bulgaria, dar a rezistat doar 27 de secunde pe gazon. Gâlcă a anunţat că nu va putea evolua nici cu Aalborg, joi, iar surse din cadrul clubului susţin că va absenta şi duminica viitoare, în deplasarea de la Petrolul.

Costel Gâlcă speră să-l aibă la dispoziţie cu Astra, ultimul meci dinainte de partida de la Kiev, din Europa League. Dacă nu-l va putea folosi cu giurgiuvenii, antrenorul nu va miza nici în Ucraina pe Tănase.

Păstrează banderola?
În absenţa lui Cristi Tănase, cu Gaz Metan, banderola de căpitan al Stelei a fost tot pe braţul lui Alex Chipciu, chiar dacă pe teren s-a aflat şi Lucian Sînmărtean.

La conferinţa de presă de la finalul partidei antrenorul Costel Gâlcă a spus: "Decizia mi-a aparţinut în totalitate, aşa am considerat eu că e cel mai bine".

La startul sezonului, la dorinţa lui Gigi Becali, căpitan de echipă a fost numit Cristi Tănase. Atunci, tehnicianul ar fi dorit să-i ofere banderola lui Sînmărtean.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.