Liga 1

VIDE Patronul Astrei atacă dur arbitrajul: "Istvan Kovacs poate fi campion mondial la şmecherie"

Istvan Kovacs

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 septembrie 2014

Astra a încheiat şirul de victorii în Liga 1, după ce a pierdut cu 4-1 în faţa lui CFR Cluj, iar giurgiuvenii se declară nemulţumiţi de arbitrajul lui Istvan Kovacs, mai ales că formaţia lui Daniel Isăilă a văzut două cartonaşe roşii.

"Prea multe de spus nu sînt după un asemenea joc, ne-am bătut singuri. Cred că toate golurile le-am făcut cadou. N-am avut luciditate. După pauză am reuşit să revenim în joc, dar au apărut cartonaşele.

E al doilea joc cînd cîştigă cu doi oameni în plus. Şi-au atins scopul. Mă opresc aici, vă las pe dumneavoastră să analizaţi. Cei de la Cluj merită victoria. Sînt sigur că îi voi aduce cu picioarele pe pămînt pe băieţi pînă la meciul cu Zagreb", a spus Daniel Isăilă la Look tv.

Şi Ioan Niculae, patronul Astrei, îl atacă dur pe arbitrul partidei şi spune de acesta că ar putea fi campion mondial la şmecherie.

Am avut greşelile noastre, dar eu în viaţa mea nu am văzut un arbitraj atît de şmecheresc! Dacă ar fi un campionat mondial pentru şmecherie, Kovacs ar fi în primii trei, poate chiar pe primul loc.

A fost un arbitraj la intimidare. Am primit galbene pe bandă rulantă, încă din primele minute. Nu am crezut că poate să fie atît de şmecher. Toată maniera de arbitraj a fost împotriva noastră. Pentru acţiuni similare, la ei se întorcea cu spatele. Kovacs credeam că e un arbitru bun, dar a fost o mare dezamăgire“, a spus Ioan Niculae pentru Fanatik.

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, a dat replica la acuzaţiile giurgiuvenilor: "E normal ca ei să fie supăraţi, dar arbitrajul a fost corect"

Niciodată CFR Cluj nu a pierdut cu Kovacs la centru in Liga 1, 9 jocuri - 5 victorii - 4 remize. În ultimele 3 etape, ardelenii au beneficiat de 5 eliminări în rîndul adversarilor.

Vezi VIDEO cu eliminarea lui Ben Youssef

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.