Liga 1

VIDEO Astra executată de Istvan Kovacs » Ben Youssef, eliminat gratuit!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 septembrie 2014

Istvan Kovacs a comis o eroare gravă în timpul derby-ului dintre CFR Cluj şi Astra, scor 1-4, eliminîndu-l aiurea pe Syam Ben Youssef.

Fundaşul giurgiuvenilor a fost introdus la pauză în locul lui Toure, din cauză că acesta din urmă fusese avertizat chiar în startul meciului. Mutarea nu a fost una inspirată, Ben Youssef trăgînd un adversar de tricou în marginea careului, iar arbitrul Kovacs a decis să îl elimine pe fundaşul giurgiuvenilor (64).

Decizia a fost greşită din cauză că apărătorul nu era ultimul om din drumul spre poartă şi faza nu era una iminentă de gol. Eliminarea a venit la scorul de 2-1 pentru CFR Cluj, cînd astralii reuşiseră să revină în joc.

Enache, iertat de roşu
Gabriel Enache a fost aproape de a încasa cartonaş roşu în prima repriză, la un corner al giurgiuvenilor. Aripa dreaptă a trupei lui Isăilă a avut un conflict în interiorul careului cu spaniolul Monroy, în timp ce Budescu se pregătea să execute lovitura de la colţ, iar internaţionalul român i-a dat un cap în gură ibericului. "Centralul" Kovacs a văzut contactul, însă a decis să arate doar un "avertisment".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.