Campionate

La fel ca Adrian Mutu » Diego Costa îi calcă pe urme ”Briliantului” la Chelsea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 septembrie 2014

Diego Costa are un start exploziv la Chelsea, unde a reuşit să înscrie de şapte ori în numai patru etape în Premier League.

Atacantul naţionalei Spaniei are un debut mai spectaculos decît cel al lui Adrian Mutu. ”Briliantul” a marcat în sezonul 2003/2004 de patru ori în trei partide, aşa cum a făcut-o şi Diego, doar că în al patrulea meci n-a mai reuşit să înscrie. Noul vîrf al lui Chelsea a reuşit un hattrick şi a ajuns deja la cota 7. Într-o statistică inedită, presa engleză a prezentat numărul de meciuri de care au avut nevoie atacanţii londonezi pentru a ajunge la 7 goluri.

Înainte de Diego Costa, Drogba a avut nevoie de 18 meciuri, Şevcenko 41 şi Torres 43! Adrian Mutu n-a putut fi inclus în statistică pentru că n-a mai apucat să dea al şaselea gol în Premier League. Fanii londonezi se tem ca Diego Costa să nu aibă o perioadă la fel de slabă ca a lui Mutu după startul exploziv.

Românul a avut 4 goluri marcate în trei etape, dar apoi a mai înscris doar de două ori în 21 de meciuri! În al doilea sezon în Anglia, Mutu a mai strîns doar două meciuri pentru Chelsea, fiind suspendat şapte luni după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.