Europa League

VIDEO Atenţie, şi-a revenit Aalborg! » Campioana en-titre din Danemarca s-a impus în derby-ul cu FC Copenhaga

Kasper Risgaard (dreapta), 31 de ani, a fost cel mai bătrîn jucător cu care Aalborg a cîştigat sîmbătă cu Copenhaga

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Adversara Stelei de joi, din Europa League, a bătut-o sîmbătă pe Copenhaga, prima victorie după o lună şi jumătate în care nu cîştigase nici un meci.

Veşti proaste pentru Steaua înaintea debutului în grupa de Europa League. Prima echipă pe care o va întîlni campioana României, Aalborg, s-a trezit fix înaintea deplasării pe la Bucureşti.

Sîmbătă seara a reuşit o victorie mare în campionatul danez, 1-0 împotriva lui Copenhaga, cele două fiind reprezentantele Danemarcei în preliminariile Champions League din această vară.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul!

Aalborg a făcut un meci bun şi s-a impus datorită golului marcat din penalty de Helenius, în prima repriză. E cel dintîi succes al grupării roş-albe după o lună şi jumătate în care n-a cîştigat nici o partidă.

Antrenorul Kent Nielsen a folosit următoarea formulă: Larsen - Dalsgaard, Thelander, Petersen, Gorter - Bruhn (94, Pedersen), Risgard (87, Augustinussen), Wurtz, Thomsen - Jacobsen, Helenius (80, Enevoldsen).

După acest meci, Aalborg, campioana en titre a Danemarcei, a făcut un salt important în campionat, ajungînd pe poziţia a 5-a cu 10 puncte, însă la distanţă de liderul Midtjylland, care în 7 partide a cîştigat 6 şi a pierdut una singură.

RIO AVE: Rămîne invincibilă
Parcursul bun al lui Rio Ave continuă. După calificarea în premieră, în istoria clubului, în grupele unei competiţii europene, Rio Ave e bine plasată şi în campionatul intern.

Sîmbătă a jucat în deplasare, cu Moreirense, şi a terminat egal, 1-1, golul trupei lui Pedro Martins fiind marcat de brazilianul Diego Lopes, care are numai 20 de ani. După 4 etape, Rio Ave are 10 puncte şi e în clasament peste echipe ca Benfica, Sporting şi Braga.

DINAMO KIEV: Încă o ruşine!
Trupa lui Serghei Rebrov nu-şi revine. A călcat din nou strîmb în campionatul Ucrainei. A făcut doar 2-2, în deplasare, cu Zoria Lugansk.

Dinamo Kiev a fost condusă din start, a revenit în repriza secundă, a întors scorul datorită golurilor lui Teodorczik şi Kraveţ, la ambele contribuind cu pase perfecte olandezul Lens, însă a ratat victoria la ultima fază, cînd Ljubenovici a marcat pentru gazde.

După 6 etape, Dinamo Kiev e abia pe locul 3, la 4 puncte de liderul Şahtior şi la două în spatele lui Dnepr. Steaua o va întîlni pe Dinamo Kiev în EL pe 2 octombrie, în capitala Ucrainei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.