Liga 1

Spectacol în Moldova » Suporterii botoşăneni au făcut show în meciul în care gruparea moldavă a inaugurat nocturna

+2 Foto
Botoșănenii au sărbătorit inaugurarea nocturnei cu un foc de artificii la finalul meciului // Foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de Cristian Prisacariu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Botoşănenii au inaugurat aseară nocturna într-o atmosferă superbă, cum rar se mai vede pe un stadion din Liga 1.

Sărbătoare de zile mari la Botoşani! "Cîinii" au fost aşteptaţi în Moldova de un stadion cu o capacitate de 10.000 de locuri, plin ochi. Moldovenii au inaugurat aseară instalaţia de nocturnă, partida cu Dinamo fiind primul meci acasă jucat la o oră tîrzie de botoşăneni.

Cu 15 minute înainte de meci a fost adusă o panglică la mijlocul terenului, care a fost tăiată simbolic de patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, de preşedintele Cornel Şfaiţer şi de preşedintele LPF, Gino Iorgulescu. Momentul a fost completat de spectacolul din tribune, spectatorii prezenţi arborînd steguleţe albe pe toată suprafaţa tribunelor.

Moment impresionant
După modelul Villarreal, care a chemat un copil bolnav de cancer să joace într-un meci şi chiar să înscrie, FC Botoşani i-a dat şansa lui Bogdan Lăzăroi, un băiat de 14 ani diagnosticat cu cancer limfatic, să deschidă meciul şi astfel să fie aplaudat de un stadion întreg.

Mai mult, pe tot parcursul jocului, s-au strîns bani din tribune, aceştia fiind donaţi mamei lui Bogdan, pentru a-i cumpăra medicamentele necesare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.