Liga 1

Ce meci a văzut Dorin Mateuţ? Declaraţie fantezistă după ruşinea cu Botoşani

Oficialii dinamoviști au protestat vehement și pe timpul partidei, foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 septembrie 2014

Antrenorul secund al "cîinilor", Dorin Mateuţ, a criticat aspru prestaţia arbitrului Feşnic, după înfrîngerea suferită de Dinamo la Botoşani, scor 2-3:

"Arbitrul a scăpat meciul din mînă în repriza secundă. Eliminările noastre au fost discutabile, primul cartonaş la Bărboianu a fost la o fază simplă, el doar a stat în faţa mingii, iar la al doilea a fost un contact bărbătesc şi nimic altceva.

Mai mult, am avut şi două penalty-uri neacordate la Grecu şi la Elton. E păcat că aceşti băieţi aleargă 90 de minute şi un arbitru fără experienţă strică jocul şi munca acestor băieţi".

Singura greşeală a lui Feşnic a fost acordarea penalty-ului pentru Dinamo, celelalte decizii fiind corecte. Fazele incriminate sînt aici.

Nervii lui Grozavu
Şi antrenorul moldovenilor, Leo Grozavu, a cedat nervos la sfîrşitul primei reprize. Tehnicianul s-a apropiat ameninţător de arbitrul Feşnic şi i-a imputat acestuia pe un ton extrem de dur penalty-ul acordat lui Dinamo.

"Centralul" a dictat foarte uşor lovitura de pedeapsă din care Dinamo a egalat, după ce Marius Alexe a căzut de lîngă Axente.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.