Liga 1

Flavius Stoican nu caută scuze după înfrîngerea de la Botoşani: "Arbitrajul a fost imparţial"

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 15 septembrie 2014

Dinamo a pierdut aseară la Botoşani, scor 2-3, la prima partidă în nocturnă pe stadionul moldovenilor, după un meci cu două eliminări pentru "cîini".

Cu toate că au existat dinamovişti care au criticat vehement arbitrajul lui Horaţiu Feşnic, antrenorul "cîinilor", Flavius Stoican, nu s-a ascuns în spatele prestaţiei "centralului".

"Eu nu caut alibiuri. Arbitrajul a fost imparţial, cel putin aşa am văzut eu. Cred că eliminările au fost corecte. N-am ce-i reproşa centralului ca manieră, asta a fost realitatea", a declarat Flavius Stoican pentru GSP.RO.

După meci au existat voci avizate, precum fostul arbitru Dan Lăzărescu sau fostul fotbalist Basarab Panduru, care la Dolcesport au spus că se impunea un penalty în repriza a doua pentru Dinamo la un atac al lui Acsinte asupra lui Bărboianu, ceea ce ar fi dus la primirea unui al doilea galben pentru căpitanul botoşănenilor şi, implicit, eliminarea acestuia.

"Chiar dacă se mai fac greşeli, am simţit că ele au fost umane şi n-au avut nici o tentă", a mai adăugat antrenorul dinamovist.

Citeşte mîine în ediţia tipărită pe cine vede Stoican drept marele cîştig al primei înfrîngeri din Liga 1 din acest sezon. Tu cine crezi că este?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.