Liga 1

Marius Alexe a spart gheaţa, dar rămîne dezamăgit după meciul cu Botoşani: ”Am greşit cu toţii, trebuia să fim agresivi”

Alexe a fost la al doilea meci oficial în 2014 după problemele medicale ce l-au ținut departe de gazon în prima parte a anului. A părăsit partida cu capul spart!

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marius Alexe a marcat din nou pentru Dinamo, însă a fost extrem de dezamăgit de evoluţia roş-albilor la Botoşani, 2-3, primul eşec din L1 în acest sezon pentru ”cîini”.

- Marius, îţi mai aduci aminte cînd ai marcat ultimul gol în meciuri oficiale, pentru că-n amicale ai mai reuşit să punctezi?
- Nu, bănuiesc că anul trecut a fost precedentul, fiind blocat tot 2014 din cauza accidentării. Dar am trecut peste momentele nefaste, însă nu mă pot bucura de gol. N-am obţinut nici un punct, ce satisfacţie să mai fie?!

- Ce n-a mers în jocul echipei?
- Jocul de fotbal e agresiv, păcat că n-am răspuns la fel pe teren. Bineînţeles, o agresivitate pozitivă. N-am arătat mai nimic din ce am vorbit şi ce am făcut toată săptămîna la antrenamente. În prima repriză, n-am jucat nimic din ce voiam. Mai mult, am fost dominaţi. N-am arătat caracter, nu aveam voie să pierdem.

- Poate fi acuzat arbitrajul?
- Evit să vorbesc despre aceste chestiuni. O să tragem concluziile în vestiarul nostru, vom revedea ce am greşit şi vom corija.

16 luni au trecut de la precedentul gol marcat de Alexe într-o competiţie oficială, tot la un eşec cu acelaşi scor de la Botoşani, 2-3, dar în dauna Viitorului

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Războinic
Directorul sportiv Cristi Bobar a avut încă de la pauză conflicte cu antrenorul Leo Grozavu şi cu omologul său de la Botoşani, Anton Heleşteanu. "Vii cu cancanuri pe la noi, pui presiune pe arbitri?", i-au strigat cei doi dinamovistului. "Vezi-ţi, mă, de antrenorat!", i-a replicat Bobar lui Grozavu. Oficialii gazdelor au continuat cu diverse jigniri la adresa lui Bobar, care a fost liniştit cu greu de către alţi dinamovişti să nu riposteze. Bobar a mai avut conflicte în acest an cu Reghecampf, pe cînd era antrenor la Steaua, şi cu Şumudică, "principalul" Concordiei.

"Nu caut alibiuri, eliminările au fost corecte"
Flavius Stoican nu l-a acuzat pe arbitrul Feşnic după meci, ieri, pe GSP.ro: "Eu nu caut alibiuri pentru eşec. Arbitrajul mi s-a părut imparţial, de unde am văzut eu partida. Eliminările lui Fai şi Bărboianu au fost corecte. Ce să-i reproşez arbitrului?!".

În studioul DolceSport, Dan Lăzărescu, ex-arbitru, şi Basarab Panduru au spus că Dinamo a avut în minutul 71 un penalty neacordat, la intrarea lui Acsinte asupra lui Bărboianu, la 2-1 pentru moldoveni, iar fotbalistul Botoşaniului putea primi al doilea avertisment şi, automat, cartonaş roşu. "Chiar dacă se mai fac greşeli, am simţit că ele au fost umane, n-au avut tentă", a mai spus Stoican.

7 puncte pierdute în 2014!
Dinamo a bifat al 5-lea meci în acest an calendaristic în care pierde puncte în ultimele minute. Trupa lui Stoican a acumulat deja 7 puncte irosite în ultimul minut sau în prelungiri! Cu Viitorul (1-2) a ratat o remiză după reuşita lui Larie din penalty. Apoi, victoria din Derby de România din Ghencea a fost aruncată la coş după golul egalizator al lui Keşeru. Acasă, s-a irosit o posibilă remiză cu Pandurii (2-3) după ce Momcilovici a înscris în minutul 90+4 după o fază fixă. Bawab le-a dat gol "cîinilor" în minutul 90Ă5 în Gaz Metan - Dinamo (1-1). Iar duminică, a fost reuşita lui Roussel (90).

Inbox
- Traian Marc: "Să ne adunăm cît mai repede. FC Botoşani a fost mai bună ca noi. Cei de pe bancă ne motivează, dar era mai bun Mister pe margine, şi nu în tribune".
- Roş-albii au revenit ieri după-amiază la Bucureşti, de azi vor începe pregătirea meciului cu CSMS Iaşi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.