Liga 1

Flavius Stoican a găsit partea pozitivă a înfrîngerii cu Botoşani: ”El e marele cîştig” » Mesajul ambiţios postat de jucător

Gavrilă a fost adus gratis în această vară, după ce i-a expirat acordul cu Oțelul

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stoican consideră că Dinamo s-a ales cu un profit de pe urma eşecului din Moldova, fotbalistul de 22 de ani, care a marcat în premieră în Liga 1.

Flavius Stoican a găsit un cîştig pentru Dinamo după înfrîngerea cu FC Botoşani, declarînd pentru Gazeta Sporturilor: "Unul mare, altul mai mic. Cel mare, Bogdan Gavrilă. Am cîştigat un fotbalist în care am avut încredere de la începutul verii. Ştiam că are talent, dar a demonstrat că a meritat să ne bazăm pe el. Va primi şansa de a juca mai mult pe viitor. Sper să vedem şi mai multe lucruri frumoase de la el.

Celălalt cîştig e că am văzut băieţi puternici în echipă, care au revenit de la 1-2 la 2-2 în 9 oameni şi care au arătat că putem sfida imposibilul, că nu-şi acceptă soarta potrivnică nici în inferioritate. Sper ca, pe viitor, să trecem la nivelul superior, să şi învingem".

Gavrilă nu era mulţumit de ceea ce a obţinut Dinamo, cu toate că a marcat un gol, în minutul 86, după o cursă excepţională, în care a driblat mai mulţi adversari: "Măcar un punct era bun, avînd în vedere că am evoluat cu doi oameni în minus. Dar aşa a fost să fie... Ne revanşăm cu Iaşiul. Ne pare rău că n-am obţinut ceva pozitiv pentru suporteri, îi simţim tot mai aproape de noi, de echipă".

97 de minute a bifat Gavrilă în acest sezon în tricoul lui Dinamo, 53 doar la Botoşani. A acumulat, în total, 6 partide în toate competiţiile

250.000 de euro este cota gălăţeanului, conform transfermarkt.de

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.