Liga 1

UPDATE Anchetă internă la Dinamo » Un jucător e bănuit că s-a dat lovit înainte de meciul cu Botoşani. Reacţia clubului

Articol de Costin Mihai  —  Monday 30th of November -0001 12:00

A anunţat staff-ul tehnic fix înaintea startului meciului de la Botoşani că nu poate evolua din cauză că-l doare piciorul, iar dinamoviştii au cerut expertiza medicală


Alexandre Durimel n-a evoluat în partida de la Botoşani (2-3), anunţîndu-l pe Flavius Stoican că nu poate evolua cu doar două ore înainte de startul meciului. "A dat peste cap tactica din apărare. A zis că-l doare piciorul şi că el nu riscă. OK, dar dacă avea probleme cu adevărat putea să anunţe cu o zi înainte, după ultimul antrenament! Ce, l-au luat durerile în avion sau pe canapea? Nu este prima dată cînd face fiţe", au comentat dinamoviştii. Durimel n-a mai intrat titular, a fost introdus Adrian Popa II, francezul neprinzînd nici lotul de 18.

Însă "cîinii" n-au trecut cu vederea cazul, iar staff-ului medical i s-a cerut o expertiză amănunţită a fotbalistului pentru a şti dacă a avut probleme sau a fost altceva la mijloc. Durimel nu s-a antrenat nici în acest start de săptămînă şi sînt şanse mici să apară în echipa roş-albilor sîmbătă, cu Iaşiul.


20 de meciuri a strîns Durimel în tricoul "cîinilor" începînd cu vara anului trecut, cînd a venit în Ştefan cel Mare

600.000 de euro este cota francezului conform transfermarkt.de

UPDATE / Poziţie oficială » Ce susţin cei din conducere că s-a întîmplat

"N-a fost vorba de o anchetă internă ci pur şi simplu Durimel a avut ceva probleme medicale ce au necesitat examinări amănunţite în afara clubului. El a făcut acel examen medical, are probleme medicale. Sperăm să revină cît mai repede în grupul Dinamo. Nu s-a pus problema ca el să fi fost bănuit de ceva necurat. Familia Dinamo rămîne unită", a fost punctul de vedere oficial a clubului Dinamo, comunicat către GSP.ro de purtătorul de cuvînt Dorin Irimia.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.