Campionate

Caz şocant » Un fotbalist din Premier League suferă de cancer, dar echipa la care este legitimat nu a dorit să îl ajute: "Mi s-a spus să plec!"

+1 Foto
Jonas Gutierrez alături de jurnalistul care l-a intervievat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 septembrie 2014

Jonas Gutierrez, fotbalistul celor de la Newcastle, a dezvăluit în presa din Argentina că suferă de cancer testicular, ca urmare a unei lovituri primite în timpul unui meci de Premier League, cu Arsenal.

Mijlocaşul de 31 de ani a trebuit să se opereze în Argentina, deoarece echipa la care este legitimat nu a dorit să îi plătească operaţia în Insulă.

„Cînd am aflat că am cancer, în mai anul trecut, m-am dus acasă şi am plîns. Am venit în Argentina să mă operez şi am plătit operaţia, chiar daca aveam contract cu Newcastle. Acum nu mai contează. Le-am zis oamenilor care nu erau implicaţi că sînt accidentat, fără să dau detalii, şi că m-am ras în cap după un pariu”, a declarat argentinianul.

Fotbalistul îl acuză şi pe managerul celor de la Newcastle, Alan Pardew. „Cînd m-am întors la echipă, în noiembrie, mi-a spus că ar fi mai bine să plec, să-mi caut un alt club!”.

În prezent, fotbalistul se află în Anglia şi face chimioterapie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.